Iklan Billboard 970x250

Instagram Ve Whatsapp Neden çöktü / N35 Jtm H Csgm

Iklan 728x90

Instagram Ve Whatsapp Neden çöktü / N35 Jtm H Csgm

Erişim sorununun nedeni belli oldu Son dakika haberi. Facebook WhatsApp ve Instagram servislerinde yaşanan çökme ned.


Denhodtwcwom M

Whatsapp Instagram ve Facebook çöktü dünya genelinde milyonlarca kullanıcı uygulamalara saatlerce ulaşamadı.

Instagram ve whatsapp neden çöktü. Bununla birlikte kullanıcılar WhatsApp Facebook ve Instagram neden çöktü saldırımı oldu ve zarar. Yaklaşık 7 saat süren kesintinin ve çalışanların ofise girememesi gibi pek çok skandalın ardından sorun nihayet düzeldi. Instagram WhatsApp ve Facebook çöktü.

WhatsApp Facebook ve Instagram çöktü mü. Sanal alem Facebook Instagram ve WhatsAppın çökmesiyle çalkalanıyor. Türkiyede milyonlarca sosyal medya kullanıcısı Facebook Instagram ve Whatsapp gibi uygulamalara No Result.

Konuyla ilgili açıklama yapan Facebook sözcüsü hizmetlerin çalışmaya başladığını ancak eski haline dönmesinin biraz daha zaman. Facebook instagram ve whatsapp neden çöktü dünya genelinde kullanılamıyor. İlk açıklama geldi Popüler uygulamalar WhatsApp ve Instagrama saat 2025 sıralarında başlayan erişim sorunu yaklaşık 45 dakika sürdü.

İnstagram Çöktü Mü ile ilgili son dakika yaşanan haberleri ve haber başlıklarının tamamı. Instagram ve WhatsApp çöktü Instagram neden çöktü. Daha sonra ise yaklaşık 8 saat boyunca whatsapp instagram ve feacebook uygulamaları ve web siteleri çalışmadı.

Reuters henüz doğrulatamamakla birlikte hata mesajının DNS ile alan adı sistemi bir sorunu gösterdiğini yazdı. WhatsApp Instagram ve Facebook neden çöktü. 4 Ekimden itibaren Whatsapp Instagram Facebooka tüm dünyada erişim sağlanamadı.

Instagram hatası veya instagram bozuldu mu instagram çöktü mü diyerek yapılan aramaların sıklaşması dikkatlerden kaçmadı. Peki bu internet devleri neden çöktü. Güncel ve son dakika İnstagram Çöktü Mü haberleri bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz.

Sosyal medya devleri Instagram Facebook ve WhatsApp akşam saatlerinde dünyanın her yerindeki tüm platformlarda kapandı. Facebook WhatsApp ve Instagram çöktü. Hepsinin sahibi olan Mark Zuckerberg için bir mesaj mı.

Facebook sorunun nedenini açıkladı. Instagram ve Whatsapp çöktü mü. Yaklaşık 7 saatin akabinde Whatsapp Instagram ve Facebook çökme sorunu düzeldi.

Saat 0130 sıralarında ise çöken platformlara erişim sağlanmaya başlandı. 5xx server hatası nedir. Türkiye ve dünyada en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alan Whatsapp Instagram ve.

Facebook WhatsApp ve Instagram servislerinde yaşanan çökme nedeni olarak hatalı bir düzenleme gösterildi. Instagram ve Whatsappa neden girilmiyor. Sosyal medya devleri Whatsapp Facebook ve Instagramda bağlantı sorunu yaşandı.

Facebook Instagram ve Whatsapptaki erişim sorunu çözüldü. Whatsapp Facebook ve Instagrama 4 Ekim saat 1830dan beri erişim sağlanamıyor. Whatsapp Instagram ve Facebook çöktü dünya genelinde milyonlarca kullanıcı uygulamalara saatlerce ulaşamadı.

Söz konusu soruna ilişkin her üç sosyal medya platformunu da çatısında barındıran Facebookun İletişim Direktörü Andy Stone Twitter üzerinden yaptığı ilk açıklamada Uygulamalarımız ve ürünlerimize erişimde bir sorun olduğunun. Dün saat 1800 sıralarında erişimde sorunlar yaşanmaya başladı. Whatsapp Facebook ve Instagram Neden Çöktü.

Facebook kesintinin nedeni hakkında ilk defa konuştu. Peki Whastapp Instagram ve. Facebook Instagram ve WhatsApp çöküş nedeni belli oldu.

WhatsApp ve Instagram çöktü. Whatsapp Instagram Facebook neden çöktü ne oldu. Instagram Whatsapp ve Facebook Neden Çöktü.

Neden bu kesinti yaşandı. WhatsApp Facebook ve Instagram kullanıcıları yaklaşık olarak 6 saat hesaplarına giriş yapamadı. Son dakika haberi Sosyal medya platformları Instagram Facebook ile anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yaklaşık 6 saatlik erişim probleminin ardından tekrardan kullanıma açıldı.

Dünyada ve Türkiyede popüler mesajlaşma ve sosyal medya uygulamaları Facebook ve Instagrama erişimde sorunlar yaşadı. Sosyal medya platformları Whatsapp Instagram ve Facebooka dünya genelinde yaşanan erişim sorununun ardından açıldı. Gece yarısından sonra kullanıcılar yavaş yavaş Facebook Instagram ve WhatsApp gibi servislere erişebilmeye başladı.

Konuya ilişkin Facebook Instagram ve WhatsApp. WhatsApp Facebook ve Instagram neden çöktü. WhatsApp Facebook ve Instagramın çökmesiyle Twitterda buluşan kullanıcıların eğlenceli paylaşımları.

Yaklaşık 7 saatin ardından Whatsapp Instagram ve Facebook çökme sorunu düzeldi. Facebook WhatsApp ve Instagrama Türkiye saatiyle 1840tan sonra yaklaşık 7 saat boyunca dünya genelinde erişim sorunu yaşanmıştı. Dünyanın en çok kullanılan 3 sosyal nedya ve mesajlaşma uygulaması aynı anda çöktü.

Instagram ve Whatsapp ne zaman açılacak. Soruları sosyal medyada yaşanan sorunlarla gündeme geldi. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip olan 3 büyük sosyal medya uygulamasında yaşanan soruna.

Yaşanan sorunun uzun süreli sürmesi nedeniyle vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Gündem 04102021 - 1859 04102021 - 1901 Ece Şahan A-A Kaydet. Instagram tarafında da işler yolunda.

WhatsApp düzeldi mi. WhatsApp Instagram ve Facebook dün akşam saat 1830 sıralarında dünya genelinde çöktü.


Son Dakika Whatsapp Instagram Coktu Mu Bakanlik Tan Whatsapp Instagram Ve Facebook Erisim Sorunu Aciklamasi


L35hyf7vkn6 Lm


Whatsapp Coktu Mu Watsap Neden Coktu Saldiriya Mi Ugradi Erisim Sorunu Cozuldu Mu


Facebook Coktu Mu Instagram Neden Acilmiyor Facebook Ve Instagram


Ma3pntfw3jtvdm


N35 Jtm H Csgm


Anhic2ffhwrfxm


Btiycv5sbubujm


Son Dakika Instagram Ve Whatsapp Coktu Mu Neden Acilmiyor Facebook Instagram Ve Whatsapp A Neden Girilmiyor Whatsapp Ve Instagram Neden Acilmiyor Son Dakika Spor Haberleri


Wvayugpeufwbgm


H16enlibu Wjdm


Son Dakika Instagram Ve Whatsapp Coktu Mu Neden Acilmiyor Whatsapp A Ve Instagram A Erisim Sorunu Ne Zaman Duzelecek Son Dakika Yasam Haberleri


Jfkadahuogm Mm


Vmraeelijm1ttm


Fzs R2mjvgn Mm


4kvsryfbtoka2m


0t12fxc9drg7hm


Xmx2stvcbiqedm


M8txwvnrn5ctfm

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Posting Komentar

Iklan Tengah Post